Τα προϊόντα μας

Βιολογικό, Ψυχρής έκθλιψης, Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Οξύτητα μικρότερη από μια μονάδα (>1%).
Προϊόν βιολογικής γεωργίας και ψυχρής έκθλιψης.
Είναι φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, χημικά, βελτιωτικά γεύσης ή χρώματος.
Έως και την στιγμή της τυποποίησης δεν έχει υποστεί καμία βιομηχανική επεξεργασία. Είναι φυσικό, ζωντανό προϊόν και δεν υποβάλλεται σε ακτινοβολία ή παστερίωση.
Συσκευάζεται μόνο σε προστατευμένες από τις ακτίνες του ήλιου συσκευασίες των 5 και 17 λίτρων.
Συσκευάζεται με άριστες συνθήκες υγιεινής σε συσκευασίες εγκεκριμένες από τον Ελληνικό οργανισμό τυποποίησης και πιστοποιημένες για την φύλαξη βιολογικών προϊόντων.

Συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας:

5 Λίτρα δοχείο μεταλλικό
10 Λίτρα δοχείο μεταλλικό
17 Λίτρα δοχείο μεταλλικό

Ερώτιση: Γιατί να καταναλώνουμε βιολογικής καλλιέργειας ελαιόλαδο;

Απάντηση: Γιατί το βιολογικό ελαιόλαδο είναι η φυσική τροφή, είναι καθαρό από δηλητήρια, βιομηχανικά χημικά λιπάσματα, ορμόνες και διάφορα άλλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας παραγωγός σήμερα, για να αυξήσει την παραγωγή του και να χαμηλώσει το κόστος παραγωγής. Το βιολογικό ελαιόλαδο καλλιεργείται και τυποποιείται με φυσικό τρόπο και διατηρεί στο μέγιστο όλα τα θρεπτικά συστατικά και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά για τα οποία έχει γίνει γνωστό το Κρητικό ελαιόλαδο ήδη από την αρχαιότητα. (βλέπε: Αρχαίοι ελαιώνες και πολιτισμός υψηλού επιπέδου, Κνωσός 4.000 χρόνια πριν)

Το βιολογικό καθαρό (όχι βιομηχανικά επεξεργασμένο ελαιόλαδο) είναι ζωντανό προϊόν, καθαρό και ως γνωστό η βάση της Μεσογειακής Διατροφής. (Δεν είναι τα εξευγενισμένα ελαιόλαδα που λέει η βιομηχανία τροφίμων και πίσω από αυτές τις ωραίες λέξεις μπορεί να κρύβεται οτιδήποτε).

Το καθαρό λάδι βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει χρήσιμα θρεπτικά συστατικά ενώ παράλληλα τον βοηθά να διατηρεί την ισορροπία του και να αποτοξινώνεται.

Λάβετε υπ όψιν σας ότι ημερησίως χρειαζόμαστε ελάχιστη ποσότητα καθαρού -ην δυνατό αμαγείρευτου- ελαιολάδου, η υπερκατανάλωση θα φέρει σίγουρα αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Φάρμα μας καθώς και φωτογραφίες εδω:

Βλέπε περισσότερες πληροφορίες για το ελαιόλαδο στο σίτε: http://elaiolado.com/

 ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ - ΡΑΚΙ Κρήτης, καθαρή, απόσταξη παραδοσιακή σε καζάνι με ξύλα, άριστη ποιότητα και γεύση. Διάθεση χύμα.

 


Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα